Hoppa till innehåll
Hem » Fönsterputsning företag

Fönsterputsning företag

Fönsterputsning
Fönsterputsning på kontorsbyggnader och affärslokaler.

Fönsterputsning företag – Varför varje företag borde ha det

Fönsterputsning, är det viktigt för företaget? Om du äger eller leder ett företag vet du att det finns hundratals faktorer som bidrar till att det fungerar smidigt. Från rekryteringspersonal till att se till att tepåsarna fylls på i köket. Alla är viktiga på det egna sättet. Ett av de mest kritiska områdena i de flesta företag är att upprätthålla en ren och hälsosam arbetsyta. Att tillhandahålla en trevlig miljö för personalen att arbeta hjälper till att öka moral och produktivitet och också minska antalet sjukdagar som tas. Ett ofta förbises område i många företag, när det gäller rengöring och underhåll, är fönstren. I det här inlägget tittar vi på affärsfördelarna med att ha rena fönster och varför du ska ha en vanlig kontorsfönsterrengöring.

Personalens moral

Som alla som har skött människor kommer att vittna om att en lycklig arbetare är mer produktiv än en olycklig arbetare. Att hålla personalens moral hög är avgörande för att ett företag ska lyckas.

Vad händer om vi berättar att att hålla kontorsfönstren rena kan öka personalens produktivitet med 2% och minska ögonbelastning, huvudvärk och suddig syn med upp till 84%. Rena nyputsade fönster är lika viktigt på arbetsplatsen som det är att ha fönsterputs hemma.

Studier har visat att exponering för naturligt dagsljus är en nyckelfaktor för vår hälsa och välbefinnande. Arbetare på kontor med goda nivåer av naturligt ljus kan vara upp till 2% mer produktiva än de som arbetar på fönsterfria kontor.

Vi vet också att smutsiga fönster kan minska mängden ljus som passerar genom dem med upp till 30%. Så genom att helt enkelt ha en vanlig rengöring av kontorsfönster förbättrar du personalens produktivitet.

Minska underhållskostnaderna

Smutsiga, smutsiga fönster kan kosta ditt företag pengar. Fönsterglas är en porös yta och kommer med tiden att absorbera smuts och smuts som får byggas upp på ytan. Utan regelbunden rengöring kan glas fläckas och skadas. Skadat glas kan minska mängden naturligt ljus som kan passera genom det. Det kommer också att hindra människor för att se genom glaset mot omvärlden, och det ger en dålig bild för besökare.

Att byta ut fönster är ett kostsamt företag som enkelt kan undvikas genom regelbunden fönsterrengöring.

Fönsterputsning ger lägre elräkningar

Som vi redan har sagt minskar smutsiga fönster mängden naturligt ljus som kan passera genom dem. Om mindre ljus kommer in i en byggnad genom fönstren ökar beroende av konstgjord belysning. Varje gång ett ljus tänds spenderar ditt företag pengar på el. Om lamporna tänds helt enkelt för att du har smutsiga fönster som blockerar naturligt ljus slösar du bort pengar.

Om ditt företag behöver ett fönsterrengöring kan vi hjälpa till. PureTech erbjuder kommersiella fönsterrengöringstjänster till företag i och runt Nottingham. Vi är helt försäkrade och kan tillhandahålla riskbedömningar och referenser från befintliga kunder om så önskas.

Fördelarna med regelbunden fönsterputsning av kontorsfönster

På ett hektiskt kontor är det viktigt att arbetsgivarna har en produktiv och motiverad arbetskraft. Om vi ​​är brutalt ärliga är många kontorsjobb inte så spännande, och även de mest dedikerade arbetarna kan börja känna sig tröga och underpresterande.

Det är därför viktigt att arbetsgivarna gör allt de kan för att skapa en stimulerande och upplyftande kontorsmiljö. Det betyder inte att du behöver kopiera de stora teknikföretagen och installera bilder, bordsfotboll och gratisautomater. Det är ofta de små detaljerna som gör störst skillnad för anställdas välbefinnande och trivsel.

En av de viktigaste faktorerna för att skapa en trevlig kontorsmiljö är närvaron av naturligt ljus. Naturligt ljus har visat sig öka produktiviteten, förbättra människors humör och öka energinivåerna.

Många kontor, särskilt de med en nyare design, har stora fönster som har lagts till så att naturligt ljus kan strömma in. Problemet med detta är att många företag helt enkelt inte har sina fönster tillräckligt ofta för att dra full nytta. Smuts och smuts, som ofta byggts upp under flera år, hindrar ljus från att komma in och ger också arbetarna en dyster syn.

En städfirma som erbjuder regelbunden rengöring av kontorsfönster löser problemet snabbt och billigt, och rena fönster har också flera andra fördelar.

Fyra enkla sätt att ge ditt företag en makeover

Oavsett om dina affärslokaler är mot kunden eller bara ses av personal, är det alltid viktigt att det ser ut som bäst.

Om du betjänar kunder på din plats säger hur dina lokaler presenteras mycket om ditt företag. Om dina kunder ser en snygg och ren miljö som är väl inredda och välorganiserade kommer de att vara mer benägna att återvända. Smuts och röra, eller helt enkelt försökt och gammal inredning, kan vara en stor avstängning och se kunder på väg mot utgången.

På samma sätt, om din personal har en trevlig arbetsmiljö med bra faciliteter, kommer de att känna sig lyckligare i sin omgivning. I de flesta fall är en glad anställd en produktiv anställd.

I det här inlägget har vi sammanställt fyra enkla förslag på hur du kan piffa upp dina affärslokaler;

 • Rengör och byt ut gamla växter
  Växter hjälper till att rengöra och rena luften och bidrar också till en mer lugnande miljö. Men om dina växter har sett bättre dagar och har döda löv som hänger av eller sprids runt basen, är det dags att få några nya. Inomhusväxter är relativt billiga, och om du köper klokt ta mycket lite hand om.
  Om du har valt plastväxter, se till att de rengörs regelbundet. Damm och spindelnät kan snabbt byggas upp och det som en gång var ett trevligt tillskott till ditt kontor kan snabbt bli ett ögonblick!
 • Ta bort röran
  Varje företag oavsett storlek eller bransch samlar saker de inte behöver. Oavsett om det är gamla datorer eller telefoner, slitna kontorsmöbler, freebies från mässor eller pappersarbete, kan din affärsutrymme snart bli full.
  Poppa upp din hänsynslösa hatt och bli av med allt du inte behöver eller använder. Mycket ofta tar lokala välgörenhetsorganisationer gärna med gamla datorer och möbler och personal kan gärna använda vissa saker hemma. Allt annat bör kastas eller återvinnas och lämnar dig i en miljö utan röran.
 • Högtryckstvätta ytterväggar
  Med tiden kan alla typer av smuts byggas upp på utsidan av en byggnad. Vattenfläckar, smuts, mögel och föroreningar, särskilt om du befinner dig nära en trafikerad väg, kan ge utsidan av din byggnad ett smutsigt, smutsigt utseende. En högtryckstvätt kan snabbt ta bort all smuts och smuts. Även om du själv kan försöka genom att hyra nödvändig utrustning, skulle ett billigare och snabbare alternativ vara att ringa in proffsen.
 • Fönsterputsning av dina fönster inifrån och ut
  Helst bör fönster och glasrutor rengöras regelbundet under hela året. Hur ofta fönsterrengöring krävs beror på byggnadens läge och vad den används till. Rena fönster hjälper inte bara till att skapa ett gott intryck för kunderna utan också för att du släpper in så mycket naturligt ljus som möjligt.

Varför ha återkommande fönsterputsning?

En vanlig fråga vi får är varför behöver jag en vanlig fönstertvätt? På PureTech erbjuder vi både vanliga och engångsrengöringar. Vi rekommenderar dock alltid ett regelbundet rengöringsschema där det är möjligt.

Förbättrad livslängd i fönster
Fönsterrengöring skyddar dina fönster. En ansamling av smuts och skräp på glas och UPVC-ramar kan orsaka mycket skada. Smutsen kan etsas i glas och fönsterramar och orsaka repor, märken och fläckar. En professionell fönsterrengöringstjänst tar bort all smuts och skräp som har byggts upp på själva glaset och fönsterramarna. Detta gör att dina fönster ser nya ut längre och förbättrar deras livslängd.

Öka hälsa och produktivitet
Det är allmänt känt att naturligt solljus har ett antal stora fördelar för människor. Det kan hjälpa människor att känna sig lyckligare, friskare, lugnare och vara mer produktiva. En nyligen genomförd undersökning som gjordes i USA fann att naturligt ljus och utsikt över naturen var de viktigaste egenskaperna som arbetarna letade efter på sina arbetsplatser.

Smutsiga och markerade fönster minskar mängden naturligt ljus som passerar genom glaset. Fläckar och fingermärken kan skapa bländning och förstöra utsikten från fönster för dem som vill se utomhus. En ren miljö, oavsett om det är i ditt hem eller företag, leder till en hälsosammare helhetsatmosfär.

Var försiktig
Många människor som inte använder en professionell fönsterrengöringstjänst väljer istället att rengöra sina fönster själva. Det är inget fel med detta, förutsatt att människor överväger sin egen säkerhet vid rengöring. Att nå fönstren på övervåningen kan vara svårt. En professionell fönsterrengörare har de verktyg som krävs för att hantera även de mest besvärliga att nå fönster. Vi har sett många tillfällen och har till och med skrivit en blogg om de mest extrema fallen där människor har skadat sig själva eller fallit medan de försöker rengöra svåråtkomliga fönster.

En bättre finish
Hem och kontor AB har investerat mycket pengar i den bästa fönsterrengöringsutrustningen som finns på marknaden. Vårt rena vattensystem lämnar en obefläckad, strimmelfri finish. Det är extremt svårt för alla som försöker rengöra sina egna fönster för att komma nära de resultat som vår specialutrustning kan erbjuda.

Det är kostnadseffektivt
Genom att anmäla oss till en vanlig fönstertvätt kan vi debitera dig mindre per städning eftersom vi vet att damm och smuts kommer att vara minimal vid varje besök. Windows som inte har rengjorts under långa perioder kräver mycket mer tid och ansträngning på dem och vi måste därför ta ett högre pris för fönsterputsning.

1 kommentar till “Fönsterputsning företag”

 1. Pingback: Kontorsstädning, butiksstädning, fönsterputsning och företagsstädning

Lämna ett svar