Hoppa till innehåll
Hem » Flyttstädning och slutstädning av hus och lägenhet

Flyttstädning och slutstädning av hus och lägenhet

flyttstädning
flyttstädning

Flyttstädning och slutstädning: Varför du behöver professionell flyttstädning?
Att köpa och sälja ett hem är en stressande process. Inte bara behöver du fysiskt flytta alla dina tillhörigheter, men ditt liv slutar inte för att du rycker upp din bostad. Det finns papper att underteckna, visningar för att schemalägga runt och utöver allt måste du fortfarande hitta tid att gå till jobbet och få barnen till skolan. Att anställa en professionell städfirma kan göra flyttningsprocessen mycket smidigare och lindra den stress som följer med den.

Varför anlita städfirma för flyttstädningen?

Det är så viktigt att ge potentiella köpare ett bra första intryck av ditt hem. Och även om du tycker att det redan ser bra ut, tenderar vi inte att se damm, slitsar och fläckar som någon annan kommer att se. Att anställa professionella städare får ditt hem att se ut som nytt och hjälper till att se att det är klart att visas när mäklaren ringer.

Det är också en artighet att lämna ditt hem rent för de nya ägarna eller hyresgästerna, men om du gör det själv kan du känna dig stressad och eventuellt missa eller hoppa över föremål du bör rengöra. En professionell städfirma kommer inte att sakna något. För hyresgäster kan en utflyttningstjänst lämna fastigheten i orört, rent skick – vilket går långt för att få tillbaka din insättning eller säkra en referens.

Varför ska du ha städfirma i ditt nya hem?

Samma städtjänst som du hyrde till ditt gamla hem kan få ditt nya att känna sig som väl hemma. Det finns mycket att städa i ett nytt hem innan du flyttar in, inklusive köksskåp och diskbänkar, kyl, spis, väggar och golv. Du vill att ditt nya hem ska kännas som ditt från början. Städbolaget kan desinficera apparater och ytor så att du kan vara säker på att ditt nya hem är hälsosamt. Och om du hyr en städtjänst behöver du inte hitta och packa upp städutrustningen!

Vad omfattas av en utflyttningstjänst?

En flytt in och ut städtjänst går utöver, under och under en vanlig städning. Maids använder ett anpassat djupt rengöringssystem med 22 steg för Healthy Touch. Det är en miljövänlig service som inte lämnar något hörn eller utrymme i kök, badrum, vardagsrum, sovrum och mer.

Våra patenterade Back Pack Vacs med HEPA-filtrering kan bli av med upp till 99 procent av allergener, damm, hår, bakterier, pollen, husdjursdander och andra föroreningar under dina sängar, ovanpå fönsterbrädor, mattor, möbler och överallt däremellan . Vi kommer också att rengöra takfläktblad, ljusarmaturer, golvspår – inga detaljer förbises.

Redo att göra flyttprocessen mycket mindre stressande – och bo i ett nytt, rent nytt hem? Kontakta oss idag om vår in- och utflyttningstjänst.

Flyttstädning – Tips från början till slut!

Så du flyttar hem eller flyttar land; hur som helst, du flyttar ut! Spänningen med att flytta in i ett nytt hus är inget som ingen husägare glömmer, och det är inte heller det bittersöta minnet att säga adjö till ett gammalt hem. Ändå måste det göras och att flytta ut är ingen promenad i parken. Vad som kan göra det lättare är dock dessa tips om rengöring.

För husägare som säger upp hyresavtalet eller planerar att släppa sitt hus på marknaden är det viktigt att städa upp det ordentligt. Efter ägarens hyresavtal kan du behöva returnera huset i ett rent, sanitärt skick. Å andra sidan ökar ett rent hus dina chanser att få en potentiell köpare att göra ett köp. Så nu när vi har fastställt vikten av flyttstädning, låt oss berätta hur du ska göra det från början till slut.

 1. ORGANISERA DIN FÖRPACKNING FÖRST
  Om du redan har börjat flytta lådor till den nya platsen är det bra eftersom ju mindre saker du har i huset, desto lättare är det att rengöra. Om du planerar att ladda lastbilen med alla dina saker på själva flyttdagen har vi några förslag till dig. Försök att ägna ett rum för förvaring av packade lådor så att de tomma rummen kan rengöras först. Även om det betyder att du måste städa ett rum varje dag, slår det att behöva städa hela huset på en dag.
 2. TA BORT DAM OCH SPINDELNÄT FRÅN TAK
  När du börjar rengöra ett tomt rum, rikta in taket först. Om du inte har en långhanterad kvast, knyt en gammal t-shirt över din mopp och använd den för att ta bort spindelnät från takhörn och torka av hela taket för att ta bort damm.
 3. TÖRKA VÄGGAR RENA
  Använd samma grepp som du gjorde för att damma ditt tak, för att rengöra dina väggar. Börja uppifrån och ta dig nedåt när du torkar från sida till sida. Gnugga försiktigt bort fläckar med en ren, fuktig trasa om din lack / tapet tillåter det. Även om det inte finns några uppenbara fläckar, kan du använda dem med en fuktig trasa för att torka alla väggar mer liv och se renare ut.
 4. SOPNING OCH MOPPNING
  Med all smuts och damm från taket och väggarna som nu ligger på golven är det dags att städa rummet genom att sopa och moppa. Innan du börjar moppa, håll fönstren något öppna i rummet för snabbare torkning och stäng andra fönster eftersom korsventilationen kan blåsa damm och smuts från andra rum in i det rengjorda.
 5. RENGÖRING AV KÖK OCH BADRUM
  Varje yta i ditt kök och badrum kommer att behöva skuras bra för att få dem att se ut. Lämna dessa rum för den sista rengöringen, eftersom det är troligt att människor kommer in och ut ur dem tills all förpackning är klar.
 6. RENGÖRING AV FÖNSTER
  Det är viktigt att inte glömma att även fönsterputs ska ingå i flyttstädningen eller slutstädningen.

Om du har för mycket på din tallrik (vilket är troligt när du flyttar) kan vi ta hand om din flyttstädning och se till att platsen ser obefläckad ut innan vi visar potentiella köpare eller returnerar den till hyresvärden. Valet är ditt; ring oss när som helst du vill!

Vi vet hur tufft att flytta ut kan vara, men dessa tips bör göra det lättare för dig. Om du är en stor familj som planerar att flytta, kan du dock behöva hjälp av professionella hushållare för att hjälpa dig under hela processen.

Flyttdags? Fem skäl att beställa flyttstädning

Att flytta anses vara en av livets mest stressande upplevelser, så om du är mitt i att förbereda dig för att flytta till en ny adress, är det sista du förmodligen funderar på att hyra en flyttstädtjänst. När allt kommer omkring, om du lämnar ditt nuvarande hem, kommer inte den nya invånaren bara att städa det ändå?

Men det finns faktiskt flera fördelar med att anställa ett professionellt städföretag när du flyttar som går utöver det faktum att det är artigt att göra. Läs vidare för att lära dig fem skäl till varför du bör hyra en städtjänst om du planerar att säga adjö till ditt nuvarande hem. Se till att även fönsterputsning ingår.

 1. Det kan hjälpa en bostad att säljas snabbare
  Om du planerar att sälja ditt hem och vill att det ska gå överens snabbt, kan hyra en utflyttningstjänst hjälpa dig att presentera det i bästa möjliga ljus för potentiella köpare. Ingen vill komma in i ett hem som de vill köpa bara för att stöta på spindelnät, smuts och annat skräp på fönstren och i hörnen på väggarna. Precis som att professionellt iscensätta ett hem med möbler och inredning kan hjälpa det att sälja snabbare, kan det att göra ditt hem djupt rengjort bara förbättra dina chanser att få erbjudanden.

Det kan också frigöra mer tid för dig när du navigerar i stegen för att sälja ett hem, från att göra det tillgängligt för öppna hus till att hantera pappersarbete.

 1. Det är också bra för hyresgäster
  Men tänk om du flyttar från en lägenhet, inte ett hem du äger? Det visar sig att hyra ett professionellt utflyttningsföretag har fördelar för hyresgäster också.

Till att börja med håller flyttstädning av din lägenhet din hyresvärd eller fastighetsförvaltare nöjd och ser till att du får tillbaka din deposition. Om du lämnar en smutsig lägenhet kan din hyresvärd använda en del av din deposition för att hyra en städtjänst själv och du kan förlora en del, om inte hela, av din insättning. En obefläckad lägenhet är lättare för hyresvärdar att visa för potentiella hyresgäster.

Om du fick behålla ett husdjur i din lägenhet kan en professionell rengöring ta bort allt bevis på djuret som gömt hår och päls om nästa hyresgäster är allergiska.

En annan anledning att använda städtjänsten är att du kan göra mer skada än nytta om du försöker städa något själv i en lägenhet. Du kan sluta skada en apparat eller en bänkskiva. Professionella rengöringsmedel vet hur man tar bort envis fastnat mat och annat skräp utan att förstöra ytan.

Om du lämnar din lägenhet i samma (eller ännu bättre) skick som den var i när du flyttade in i den kommer du att ha en bra ställning hos din hyresvärd och öka dina chanser att de ger dig en bra referens om du vill hyra igen.

 1. Det sparar tid och stress
  Att flytta är mycket arbete. Du måste sortera dina personliga tillhörigheter och rensa dem genom att avsätta föremål som ska doneras, säljas, ges bort eller skrotas. Sedan finns det hela processen med att packa och märka lådor och försöka få allt gjort i väntan på en rörlig dag.

Som nämnts är tanken att städa ditt hem när du försöker packa ditt liv det sista du vill göra. Det är därför som att anställa någon annan för att göra jobbet åt dig kan frigöra mer tid och eliminera extra stress. Amerikanerna spenderar i genomsnitt sex timmar i veckan med rengöring, vilket kan bli dyrbar tid du behöver när du står inför en rörlig tidsfrist.

 1. Någon annan gör det smutsiga arbetet för dig
  Låt möta det; städning av ditt eget hem är inte alltid en trevlig upplevelse. Fett, smuts och damm kan ansamlas på dolda platser som bakom och under köksutrustning. Badrummet kan också vara en grov del av hemmet att rengöra, eftersom tvålskum och hår kan byggas upp på duschväggar och runt badkaravloppet.

En professionell städtjänst hanterar det smutsiga arbetet för dig så att du inte behöver hantera ”ick” -faktorn. Några av de uppgifter som utförs under en checklista för utflyttning inkluderar ofta skrubbning av dusch, badkar och toaletter, torkning av golvskivor och skåp, rengöring av diskbänkar och bänkskivor och dammsugning och sopning av alla golv.

Och eftersom denna typ av service ofta äger rum när möblerna flyttas ut, garanteras en grundlig rengöring. Plus att ett professionellt företag har rätt rengöringsutrustning och verktyg för att få jobbet gjort och lämna huset, lägenheten eller lägenheten renad och glittrande för nästa åkande.

 1. Det är bara bra sätt
  Att lämna en ren lägenhet eller ett hem för nästa boende är precis rätt sak att göra och kan ge bra karma. Att flytta från en bostad där du bodde i flera månader eller år kan vara en känslomässig upplevelse. Du kan lindra smärtan något genom att lämna utrymmet i bra skick för de nya invånarna.

Och upplevelsen kan vara så positiv att du kan välja att anställa samma företag för att professionellt städa det nya hemmet du planerar att flytta in i. Vilket bättre sätt att börja på nytt och börja ett nytt kapitel i ditt liv än att ha ditt nästa hem städat och redo för inflyttning.

Beställ flyttstädning från flyttfirma

Beställ flyttstädning från flyttfirma. Vad kostar flyttstädning? Få offert på flyttstädning.

1 kommentar till “Flyttstädning och slutstädning av hus och lägenhet”

 1. Pingback: Fönsterputs | Tips och råd om fönsterputs. Putsa själv eller städfirma?

Lämna ett svar