Hoppa till innehåll
Hem » Hitta städfirma Växjö

Hitta städfirma Växjö

Städfirma Växjö. Hitta de bästa städfirmorna och städbolagen i Växjö. Se pris på städning och fönsterputs. Få offert på flyttstädning i Växjö.

Sök städfirma Växjö och städbolag Växjö.
Hitta städfirma Växjö och städbolag Växjö.

Bästa sökresultat för städfirma Växjö

https://hemochkontor.se
Städfirma | Hem och kontor AB | Ring: 0470-788 288
All sorts städning i bostäder, kontor och affärslokaler. Hemstädning med RUT-avdrag. Hem och kontor AB – din städfirma i Växjö!

https://skinandefönster.se
Fönsterputsning: Fönsterputsare | Skinande fönster
Professionell fönsterputsning i Växjö och Alvesta. Lokalt företag för snabb service och bästa resultat. Kontakta oss i dag för offert!
https://campuscleaningsupport.se/
Städfirma Växjö | Cleaning support Växjö | Campus Växjö
Städfirma i Växjö Med specialisering och inriktning på bostäder i Campus området. Hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Cleaning support tar även uppdrag utanför Campus.
https://hemochkontor.com
Städbolag Växjö | Städbolag Alvesta | Städbolaget i Småland
Städbolaget Hem och kontor AB är en lokal städfirma som utför det mesta inom städning och lokalvård. Vi erbjuder städning och lokalvård med kvalitets garanti på städning.
https://cleanax.se/
Pris på flyttstäd | Jämför flyttstädning | Bäst flyttstäd
Få offert på flyttstädning till bästa pris. Lågt pris men hög kvalitet. Flyttstädning i hela Växjö och Alvesta kommun inklusive alla mindre orter och landsbygd. Samma låga pris oavsett var du bor. Dessutom får du alltid garanti på städningen.

Vanliga frågor om städning

Vad ingår i vanliga hemstädning?

Som minimum bör alltid momenten nedan ingå. Observera dock att städaren inte nödvändigtvis strikt följer någon checklista utan städar där det behövs för att du ska få ett bra resultat. Städfirmorna arbetar för att du ska få det fräscht och rent i din bostad, även om momenten inte står på listan. Därför gör de vanligen mer än detta. Normalt bör detta ingå: Dammsugning av golv, mattor och stoppade möbler. Moppning av golv. Avtorkning av dörrar, dörrkarmar, kontakter, vägguttag och fönsterbrädor. Avtorkning av lister. Putsning av speglar. Tömning av papperskorgar. Avdammning av möbler och lampor I köket. Rengöring av diskbänk och köksbänk, spis och kakel. Rengöring av sopskåpet ut- och invändigt. Avtorkning av köksskåp, vitvaror och köksfläkt. Rengöring inuti mikrovågsugn. Rengöring av badkar, dusch, handfat och toalett. Avtorkning av fläckar på badrumsskåp och vitvaror. Avtorkning av fläckar på väggar och kakel

Vad är flyttstädning?

När du säljer din bostad skrivs det vanligtvis in i köpekontraktet att du har skyldighet att flyttstäda bostaden. I en hyresrätt framgår detta i hyresavtalet. En flyttstädning innebär betydligt mer än en vanlig veckostädning. I flyttstädningen ingår även områden som förråd utanför bostaden och röjning av eventuell tomt. Om du som säljare slarvar med städningen eller underlåter att frakta bort föremål som inte ingår i köpet, kan köparen ha rätt att vidta dessa åtgärder på säljarens bekostnad.
Anlita städfirma Växjö.
Även om du anlitar en städfirma så är det fortfarande du som säljare som är ansvarig för flyttstädningen gentemot köparen.
RUT-avdrag får användas vid flyttstädning.

Vad kostar flyttstädning lägenhet

Större bostäder: För större lägenheter och hus brukar många städfirmor ge pris per kvadratmeter. Att flyttstäda en bostad på mellan 100 och 150 kvm kan kosta någonstans mellan 32 och 42 kr/kvm, vilket skulle ge ett slutpris kring 4 600 kr för en bostad på 125 kvm.
Mindre bostäder: Oftast finns det något minimipris på cirka 1 600 kronor, oavsett hur liten lägenheten är. Priserna är efter rutavdrag.

Bilder på städning i Växjö