Girl Powered by Jesus

Girl Powered by Jesus | Christian Clothes Store
Girl Powered by Jesus | Christian Clothes Store.

Är kristendomen kvinnors religion?

ja! Såväl som för män. Kristendomen är allas religion och Gud är allas skapare. Världen är förtryckt, våldtagen, missbrukt, berövade sina mänskliga rättigheter, förslavad, tvingad berusning, hundratals miljoner kvinnor i olika så kallade religioner och i enlighet med dess märkliga skrifter. Detta är INTE kristendomen! Gud hatar inte sin skapelse, Gud älskar den – det är därför vi gjordes till Guds bild. Kvinnor som män.

Girl Powered Jesus

Med tanke på hur världen ser ut och hur kvinnor i många länder behandlas av gudfria religioner, borde vi vara lyckliga kvinnor, som själva kan välja vilken vi vill träffa, inte fängsla och piskas för att inte dölja vårt hår, ha rätt att göra våra egna val, och till och med själva bestämma oss för våra liv – vi bör hedra detta och också använda det bättre.
Jesus dog på korset för mänskligheten. Varje dag dör kvinnor (och män) samma död för sin tro runt om i världen.

Sprid kunskap online

Använd hashtaggen: #GirlPoweredByJesus

Bli en vardaglig missionär

Sprid det kristna budskapet genom ord och gärningar. Bli en stolt kristen kvinna och bär ett vackert plagg med ett kristent budskap.
Du kommer att bli förvånad över hur många positiva reaktioner eller nyfikna frågor du får. I kläder med ett kristet budskap blir du lite som de första apostlarna, Jesus lärjungar, men i den västra världen kommer du inte att stenas eller korsfästas.

Girl Powered by Jesus | Christian Clothes Store.
Girl Powered by Jesus | Christian Clothes Store.

Kristna kläder med ett meddelande: Girl Powered by Jesus.

Vänliga hälsningar,
Lilly Kristensen